tiistai 4. kesäkuuta 2013

Hullutusta helteessä


En pidä kesästä, piste! Suoranaisesti vihaan kesää, enkä ole yhteensopiva sen kanssa. On liian kuuma, on liian valoisaa, on liikaa hyönteisiä, jotka pistävät ja jättävät valtavat patit, iho joko palaa tai kehittää auringossa aurinkoihottuman ja kuumalla säällä sisällä helleihottuman, yöllä ei pysty nukkumaan jne., lista on varsin pitkä. Joten en ole ollut kovin ilahtunut näistä helteistä. Hellesään kyhäilyn olettaisi olevan jotain kevyttä, mutta kun törmäsin siivotessa Puro-keriin, piti sitten alkaa neuloa huopuvaa villaa melkein +30 asteen helteellä. Hullua hullutusta :D Onneksi on tuuletin. Jämäkerät ovat perua yhdestä projektista, jossa pilkoin keristä mieluisimpia värejä. Varastossa on myös ollut yksittäisiä keriä eri värejä, jotka olen myös joskus pilkkonut. Pesukonehuovutukseen menevissä töissä ei onneksi tarvitse huolehtia langanpäistä, kun langan vaihdot on neulottu niin, etteivät ne purkaudu heti, huovutus hoitaa loput.

3. kyh olikin sitten patalappupari, neulottu kulmasta kulmaan ensin lisäämällä ja sitten vähentämällä silmukoita. Pitäisi vielä virkata ripustuslenkki.Ja neljäntenä työnä aloitin lapaset, aloitus lähti kärjestä, saa nähdä mihin langat riittävät, haluaisin huovutettaviin lapasiin pitkät varret.
Huomenna taidan tarttua virkkuukoukkuun ja tehdä jotain muutakin kuin ripustusnauhat patalappuihin. Katsotaan onnistuuko, virkkaus ei ole vahvin lajini.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti